Kosmetiikka

Apteekkimme kosmetiikkahyllyillä on runsas valikoima korkeatasoisia kosmetiikkatuotteita, shampoita ja jalkojenhoitotuotteita. Valikoimassamme on huomioitu erityisesti allergisen ja herkän ihon hoito. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa teille sopivan ja turvallisen tuotteen valinnassa. Henkilökunta antaa teille ihonhoitovinkkejä.

ACO

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää Pohjoismaissa valmistettuja lääkevalmisteita ja ihonhoitotuotteita. Ihonhoitosarjasta löytyvät erityistuotteet esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Myös miesten ihon erityistarpeet on huomioitu.

Lue lisää

Avène

Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo vuosisatojen ajan. Avènelta löytyy kosteuttavia ja hoitavia tuotteita sekä puhdistustuotteita herkälle, kuivalle, rasvaiselle, ikääntyvälle ja couperosaiholle. Ainutlaatuista lähdevettä on käytetty myös puhdistus-, aurinko- ja meikkituotteissa sekä miesten herkän ihon tuotteissa.

Lue lisää

Ducray

Ducray-päänahanhoitovalmisteet koko perheelle. Ducray-valmisteilla on kliinisesti dokumentoidut hyvät hoitotulokset sekä hellävaraiset, miellyttävät pesuominaisuudet. Ducray valmisteet on  kehitelty erilaisiin päänahan ongelmiin kun ongelmana on esim. kuiva tai rasvainen hilse, voimakkaasti hilseilevä päänahka, ärtynyt kutiava ja hilseilevä päänahka tai voimakkaasi rasvoittuva päänahka. Tuotesarjasta löytyy valmisteet myös vauvan karstan hoitoon.

Lue lisää

IDUN Minerals

Lue lisää

La Roche-Posay

Muuttaa herkän ihon elämän!

Potilaan elämänlaatu on noussut modernin dermatologian keskeiseksi teemaksi. Yksilöllisten kokemusten hallittavuus, kuten myös ihosairauden mahdolliset vaikutukset ulkonäköön, itsetuntoon ja sosiaaliseen kanssakäymiseen ovat kiinteä osa ihotautilääkäreiden hoidollisia tavoitteita. La Roche-Posay on ollut ensimmäisten joukossa käynnistämässä yhteistyötä ihotautilääkäreiden kanssa. Dermokosmetiikka on moderni osa dermatologiaa. La Roche-Posay -tuotteiden koostamisen lähtökohtana ovat ihotautilääkäreiden päivittäisessä potilastyössä kohtaamat haasteet. Tänä päivänä La Roche-Posay tarjoaa ihotautilääkäreille työvälineitä lääkehoidon tueksi ja elämänlaadun parantamiseksi.

Lue lisää

Louis Widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet hoitavat ihoa ja tekevät ihosta terveen ja kauniin. Louis Widmer kehittelee ja valmistaa tuotteet omissa laboratorioissa tehden tiiviistä yhteistyötä sveitsiläisten ihotautilääkäreiden kanssa.

Lue lisää

Sebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros, jonka pH on 5,5. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka pH on sama kuin terveen ihon. Näin Sebamed hoitaa ihoa säilyttäen sen oman suojamekanismin. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös tarkoin tutkittuja ainesosia, esimerkiksi kuivumista estäviä öljyjä sekä luonnollisia, kosteutta sitovia aineita.

Lue lisää

Vichy

Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia Thermal Spa -lähdevettä sisältäviä tuotteita. Lääketeollisuuden valmistamat tuotteet on testattu ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.

Lue lisää

Värikosmetiikka

e.l.f.

e.l.f. meikkisarja on maailmanlaajuinen, edullinen värikosmetiikkasarja. Essentials -sarjassa on kaikki meikkiin tarvittava maskarasta huulikiilteisiin vain edulliseen hintaan. Laajasta värivalikoimasta kaikki löytävät helposti suosikkinsa. Studio -sarjassa on lisää värejä, useita innovatiivisia ratkaisuja sekä käytännöllisiä pakkauksia. Studio Plus -sarjasta löydät meikin pohjustustuotteita erilaisten ihotyyppien tarpeisiin.

Lue lisää

Valikoimaan kuuluvat kosmetiikkasarjat ovat myynnissä vain apteekeissa.