Ravintolisät, luontaistuotteet, rohdosvalmisteet

Ivalon apteekin valikoimissa on monipuolisesti erilaisia luontaistuotteita, rohdosvalmisteita ja ravintolisiä. Ammattitaitoinen ja osaava henkilökuntamme opastaa teitä sopivan ja turvallisen tuotteen valinnassa. Valikoimastamme löytyy mm. seuraavien valmistajien tuotteita:

Lysi

Lysi on maailman suurin kalanmaksaöljyjen ja kalaöljyjen valmistaja. Lysin tuotteita on saatavana sekä nestemäisinä että kapseleina. Omega-3 -rasvahappojen lisäksi osa tuotteista sisältää rasvaliukoisia vitamiineja (D-, E- ja A-vitamiineja).

Möller

Luonnossa omega3-rasvahappoja esiintyy eniten kalassa ja muissa merenelävissä. Möllerin omega-3-tuoteiden valmistuksessa käytetään anjovista ja sardiinia, joissa on korkea omega-3 -pitoisuus. Möller -tuotteissa on kapseleita ja myös  hyvänmakuisia öljyjä lapsille, aikuisille ja monille erityisryhmille (esim. sydänsairaille ja niveloireista kärsiville).

Valioravinto

Valikoimassamme on sydänystävällisiä rasvahappoja, luonnon antioksidantteja ja hivenaineita sisältäviä valmisteita. Myös ihoa ja limakalvoja vahvistavia tuotteita löytyy niin naisten kuin miestenkin yksilöllisiin tarpeisiin. Valmisteita on myös flunssaan tai fyysisen treenin rasittamille lihaksille.

Via Naturale

Via Naturalella on valmisteita tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvoinnin, sydänterveyden ja vastustuskyvyn edistämiseen. Omega-valmisteissa on kalaöljyn ohella mm. tyrnistä ja pellavansiemenestä saatuja kasviperäisiä omega-rasvahappoja. Seksuaaliterveyttä edistäviä valmisteita on tarjolla miehille ja naisille. Lemmikkieläimiäkään ei ole unohdettu, valmisteita löytyy turkin ja ihon sekä luuston ja nivelten hyvinvointiin.

Vogel

Pääasiassa tuoreista kasviksista valmistetut Vogelin tuotteet auttavat ennaltaehkäisemään sairauksia ja helpottavat mahdollisesti jo ilmenneitä oireita. A.Vogel on kehittänyt valmisteita mm. vatsaoireisiin, flunssan ennaltaehkäisyyn ja hoitoon, paastoon sekä eturauhasen liikakasvun oireiden helpottamiseen.